Saturday, March 06, 2010

Erk. Tak Tau Tajuk Apekah Yang Sesuai. Sila Baca.

Assalamualaikum.


* Sekadar gambar hiasan *


Selamat pagi semua. Erk. Dah pagi ye. Tak reti² nak pegi tido ke??? Hohoo. * Nih cakap kat diri sendiri ni, takde ah niat nak sindir sape² *.

Tarik nafas sikit. Hembus. Fuuuhh! Ok. Sejak dua menjak, tiga menjak ni..dan banyak menjak lagi la. Aku semacam dah takde mood nak create entry baru.

Haish. Tak tau la kenape. Mungkin sebab kekeringan idea kot. Malas nak fikir banyak², dah la serabut ngan masalah takde air kat IP ni. Mana nak basuh baju, nak solat, nak mandi, nak buang air kecik, nak buang air....dah². Cukup. Huh. Penat ah. Bukan ah takde air langsung, ade. Tapi kat sinki dapur je. Tu pun, kejap ade..kejap takde. Macam chipsmore pulak ragam dia. Oh. Redha je la. Huhuuu. Bukan la niat nak merunggut sangat pasal masalah ni, sekadar nak meluahkan je. Lagipun, ade lagi orang yang lebih susah dari aku, langsung takde air. Nak hidup pun seksa. Jadi, bersyukur je la dengan ape yang ade * Weh. Merunggut ke merungut? Hahaa. Betulkan sendiri. Aku malas nak padam, pemadam takde. Liquid pun takde. Sengal T____T *.

Ok la. Dah takde idea nak cakap ape lagi * Taip ke, cakap ke, tulis ni??? Haish. Konpius *. Maka, akui je la. Aku ni memang pandai merepek je. Cakap benda² serius memang tak pandai * Again? Cakap lagi. Hahaa. Konpius *.

Eh. Sorry la. Aku rasa korang pun tak faham ape aku cakap nih * Cakap lagi. Lalalaaa T____T *. Fine. Diam. Diam. Diam. Fikir, nak cakap ape lagi. Erk * Sila abaikan perkataan 'cakap' itu, anggap je la aku tulis 'cakap' tu sebagai ganti kepada 'taip'. Ok? Tak faham? Takpe. Takpe. Diam je *

Oh ye. Selama tak update ni kan, aku bukannye takde masa nak update. Banyak je masa kalo ikutkan. Cuma, aku cam malas sikit. Sebab, aku lebih suka untuk menghadirkan diri aku kat GB ~  Geng Blogger * Sape yg tak tau GB tu ape, sila klik SINI. Aku jamin, korang takkan menyesal punye la. Baek punyer ^____^ Sila. Sila. Sila *.



Haish. Aku rasa, aku cam dah ketagih ah ngan GB. Asal online je, mesti nak cepat² login ke GB. Then, belek² entry baru. Pastu, pegi menyibuk kat forum². Pastu lagi, jenguk² kat hampeh.com. Haish. Best la. GB sekarang dah makin banyak ahli baru. Banyak jugak fungsi² baru. Dah makin maju dah. Rugi sape tak join. Hohoo. Padahal, line tenet cam siput...kadang² la. Tapi, aku gigihkan jugak tunggu page tu loading sampai habis, semata-mata nak login ke GB. Ajaib.

Ok la. Nak stop dah. Tak tau dah nak merepek ape lagi. Malas dah pening² kepala nak pikir. Errr. Perut berkeroncong * Lapar T____T *

2 comments:

~kuyam~ said...

xyah pemadam,backspace je :p
hihi,nway sabar eh...air oh air...
Gb mmg best.I loike! :D :D :D

saya_arief said...

GB memang t'baek...
i'm lovin it..