Wednesday, February 03, 2010

Entry Pepagi Buta. Suruh Tido Tak Nak Tido. Merepek.

Assalamualaikum.

Selamat pagi semua. Entry kali ni ringkas je ye. Sebab sekarang ini macam dah tak pandai sangat nak merepek. Oh. Lagipun, sepatutnya pegi tido dan mimpi indah² macam mimpi jalan² kat taman bunga, then jumpa ngan putera raja ke, then lagi..dia pun ajak jalan² ngan kereta kuda dia yang comel * Aiseh..kenapa tak mercedes je? Ok. Abaikan je la perkataan mercedes tu..macam salah eja je. Haha * Eh, sambung lagi mimpi, lepas tu..dia ajak jalan² tepi pantai... Kan? Kan? * Hahaa. Banyak cantik muka kau, asyik nak yang best je. Mimpi seram tak nak ke? Uh. Tak nak. Tak nak (T___T) Tak nak, okeh *. See. See. Cakap dah tak pandai nak merepek, tapi sekarang kau buat ape ek? Tak ke merepek namanya tu Cik Ana oii??? Oh. Sengal (^___^) Dah². Stop cakap yang bukan².

Ok. Kawan² * kali ni, cakap sopan² sikit. Asyik² 'aku' je. Kali ni, guna 'saya' pulak. Okeh *. Hmm.. Bukan itu cerita yang nak disampaikan. Maksud saya, perenggan yang di atas itu. Bukan ye. Fuh. Jap lagi nak tido dah. Jadi, saya nak cakap pendek je. Kali ini, betul pendek. I mean, ringkas lah. Tak berjela-jela, tak merepek. Tak merapu. Tak.. Eh. Cukup. Cukup. Dah terlebih pulak. Nak kena betul la budak Ana ni (T___T) Huhuu. Eh. Jangan la pegi dulu. Ok². Nak cakap betul² dah ni. Tak tipu. Betul la. Tak tipu. Tengok kat bawah. Err..bukan bawah meja or bawah katil anda. Bukan. Maksud saya, perenggan yang seterusnya.




Comel tak? Comel tak? Comel la. Kan? Kan? Haha. Perasan betul la minah ni. Ok². Saya punya avatar memang tak cantik. Tapi tetap jugak nak tayang kat sini. Huhuu. Jangan kutuk. Jangan kutuk. Excited gila ni dapat buat avatar, padahal dah banyak orang tau pasal ni. Huh. Sangat ketinggalan lah. Tapi, tetap jugak nak cakap kat sini. Hahaaa. Ok. Sebab saya dah nak tido * Macam dah dua kali ulang ayat ni. Nampak sangat mengantuk. Adei.. *. Ok. Tak nak cakap banyak² lagi, nanti akan terus merepek, dah susah nak stop.. Jadi..kalo anda pun nak buat jugak avatar mengikut kreativiti anda sendiri..macam yang saya buat kat atas ni. * Tambah info sikit. Nak buat avatar ni sangat mudah ye kawan²..pandai² la ye. Dan yang penting, free (^___^). Tak payah bayar pun. Cuma, avatar yang dah siap nanti akan di hantar melalui email. Faham? Bagus! *.

Ok. Pegi kat sini, FACEYOURMANGA.

Enjoy Ur Self...!!

4 comments:

Wan Perlis said...

baru buat avatar ni beberapa hari lepas..ramai yg guna skrg ni

ARC™ said...

aku dah buat! tp aku nye ganas hahaha

Nurul Farhana said...

hehe...muka asal biasa je. tp nk buat avatar, nk buat comel²..tak nak ikut muka asal..haha..sengal.

ARC - ek ganas? mne nk tgk..huhu..

Khairi said...

comel. nak buat avatar molek sgt. entry ringkas ke ni. yg tak ringkas tatau la ye pjg mana huhuhu

jom join kontes!