Thursday, February 04, 2010

Perjalanan Hidup Yang Ibarat Roda. Kejap Kat Atas, Kejap Kat Bawah.

Assalamualaikum.

Tak jawab salam kite, dosa tau * Sambil sengih², senyum² manis. Dulu² punye taktik, budak laki² nak ngorat aweks. Huhuu. Macam la kite ni budak perempuan tak boleh jawab dalam hati. Kan? (^___^) Tapi, percubaan usha mengusha mereka² itu sungguh comel la ~ Aku tak tau la aku merepek ape ni???. Zaman sekarang dah susah nak jumpa kot budak² comel macam mereka². Hahaa ~ Sekali lagi. Sangat tidak faham sepatah haram, ape ni? Kau cakap ape ni??? (T___T) *

Ok. Intro je. Takde kena mengena pun. Suka² nak merepek. Macam biasa la, entry ini di taip pepagi buta. Jam kat PC dah 1.28 minit pagi. Asal post entry je..mesti pagi² buta, tak pun malam kelam * Gelap gugup ~ Bahasa Terengganu yang membawa maksud..gelap yang amat. Memang gelap. Ah memang dasyat la gelap. Eh. Takde kena mengena pun. Sesuka hati je nak cakap merapu. Haish (T___T) Bila la nak berubah??? *.

Hm.. Perjalanan hidup yang ibarat roda. Kejap kat atas, kejap kat bawah.  Abaikan peribahasa ini, suka² je nak letak dia kat situ. Sebab, memang suka la. Heh. No motif! 

Ok. Setakat ni, dah tiga hari dah aku start keje kat koperasi balik * Koperasi Kafeteria IPGM Kampus Tawau *. Untuk kali yang ke-2 ( Kali yang pertama, 18 Januari 2009 hinggalah akhir bulan Jun 2009 ). Dengan adanya komitmen baru yang perlu di beri perhatian yang lebih * Ye la, sebelum ni sempat jugak la menganggur sebulan lebih *, maka sekarang, agak kurang la sikit jam aku untuk blogwalking sane sini. Update blog..dan bla..bla..blaa lagi. Start keje jam 4.30 petang, rehat jam 6.30 hingga 7 malam. Sambung balik 7 malam hingga la jam 10 malam. Penat oh. Sikit la. Jadi, time malam², pagi² macam ni je la kalo nak online pun. Eh.. Ok la. Nak stop. Tak nak cakap lagi. Cam takde feel la nak terus cakap dan cakap. Huh. Nanti ah next time cakap² lagi. Okeh? * Haish. Menaip la Cik Ana, bukan cakap² * Ya. Whatever la. Tataa... (~___~)

7 comments:

bilis said...

waalaikumsalam.w.w.
ya..seems like same,but not same..ari ari malas update blog..but got something to tell,not for anybody ethr for diri sdnri..nvm skipp this one..

my WORD VERIFICATION " kablec "

aduka said...

kje shift mlm?

Nurul Farhana said...

thanks Mr. Bilis..tp sy x fhm ah..ape tu??? i mean, 'kablec'??

Mr. Aduka ~ yup, kje ptg ngan mlm. sbb pagi², student sume pegi kuliah..karang kalo buka koperasi pagi, xde plk org dtg.

Nurul Farhana said...

Mr. Bilis..

sorry la, sy x perasan pun sblm ni..rupanya bila nk comment kat sini, ade word verification ek..

sy x ske pun ltk w.v tu, takut sshkan org nk comment..sblm ni mmg x perasan..

ok²..sy off dh bhgian tu..tq.

Lt. Danny Rock said...

tak pe biar merepek.. tulis je jgn takut2..

nnt bile kite dh setahun 2 tulis blog, kita rase yg tulisan kita ni makin berubah sikit.. itu maknenye pemikiran kita pn makin berubah..

Nurul Farhana said...

ye..betul²..

tq...

salam blogger.. =]

Anonymous said...

belajar banyak