Tuesday, November 03, 2009

Sekadar Renungan Bersama..






Renungan Hari Ini . . .



  • Walaupun pada hari ini berlaku sebesar-besar bencana, musibah dan bala, siapakah yg teringat akan masjid? Tidak hairanlah dengan keadaan orang awam. Adakah pembesar-pembesar agama mengambil berat tentang perkara ini? Fikirkan jawapannya dalam hati kamu.
  • Usaha kita untuk urusan Dunia begitu berlebihan sekali berbanding dengan usaha kita untuk Akhirat.


p/s : PC aku rosak teruk, sebenarnye CPU..err, hard disk kot. Hahaa. (Ntah la ape hal, benci ah) Sekarang ayah tengah repair..maybe kena format (T__T) punye la banyak fail2 penting aku dalam tu, termasuk la picture2 yg memang takde save kat tempat laen. Huhuu. Salah aku jugak, tersangat malas nak save dalam pendrive, sebab setiap kali scan..ambik mase lame sangat. * Sekarang ni, guna CPU adik tapi monitor aku (Skrin monitor dia kabur sangat, boleh rabun mata aku). Nasib baek dia tak de, kalo tak..memang dia tak bagi. Err, dia tak de sebab dia sekarang kat asrama..study kat Sekolah Menengah Teknik Tawau. Heh. Pinjam ek *

2 comments:

zairul said...

fail penting tu boleh diselamatkan walaupun nak kena format cpu tu...dont wori

NURUL FARHANA said...

tau...sje je emo lelebih..
skrg dh ok dah, cpu dh ok..
fail pun semua selamat...
tq..