Saturday, October 31, 2009

Patah Hati..


HariItu+HatiJatuh+SeseorangKutipDanBawaIapergiBersama+
TapiSemalam+DiaPulangkan+DahTakSempurna+HatiPatah+
TerkilanSikit+TerkejutMungkin+SedihSayu+MenangisTidak+
CumaSedih+Sedih+Sedih+Sedih (T__T)

* Sebelum ni pun dah pernah patah berkali-kali, ape la sangat kalo patah lagi sekali. Esok-esok baik la balik. Kalo patah lagi pun, ape boleh buat. Terima je la. Hati memang keras. Tapi, setakat mane sangat la keras hati perempuan *





Ok. Tinggalkan cerita di atas. Tidak faham langsung jalan cerita (T__T)

Hari ni, aku pegi bandar * Ceh. Pegi bandar pun bagitau, macam la tak biasa pegi (T__T) *. Ok. Ok. Hari ni, aku pegi jawab test komputer (drive). Bersame same menjawab test, adelah Sis Esni dan Sis Misa serta Bro Sabri. Tapi aku lambat datang, jadi terpakse tunggu lame sikit memandangkan banyak btol manusia2 laen yg datang jawab test ari ni. Sis Esni lulus. Sis Misa, terpaksa mengulang * Sebenarnye dia nak tangguhkan ke minggu depan, tapi ntah la ape hal diorang yg jage kaunter tu tak bagi. Nak tak nak, dia terpaksa jawab jugak. Takpe Kak, usaha lagi ok. Gud Luck *. Bro Sabri pun lulus jugak. Aku? Semestinye la. Hahaa. Ok. Ok. Tak baik riak. Syukurlah lulus, aku memang malas nak ulang balik. Step seterusnye, masuk bengkel. Tapi, tunggu gaji dulu la..huhuu (^__^) . Nak kena bayar RM 200 lebih kalo tak silap * Haish. Mane nak cekau duit ni? *


Abis test, Bro Sabri belanje makan * Sebenarnye time tu, memang tinggal aku ngan dia je pun. Kak Misa ngan Kak Esni dah balik *. Lepas makan, dia ikut haluan dia. Aku ikut haluan aku. Kalo ikutkan, dia tak kisah pun nak temankan aku pegi bank. Then pegi beli barang. Tapi, aku pulak yg kisah. Sebabnye. Ntah la. Aku lebih suke nak jalan sendiri. Berdua memang lebih baik. Mungkin la. Tapi, aku lebih selesa sendiri. Err..kalo ramai2, ok kot. Heh.


Pegi bank, kuarkan duit sikit * Kalo banyak pun, takkan ah aku nak cakap. Diam2 sudah (^__^) *. Then, singgah kedai ape ntah. Rembat tudung dua helai * Perkataan rembat tu memang bunyi macam kasar. Beli la *. Singgah lagi kedai jahit yg dekat ngan Kedai Kain Emandira tu. Kedai Jahit Cahaya kot name dia, kalo tak silap la. Aku memang selalu pegi kedai tu. Dah biasa. Jahitan dia cantik. Kemas. Harga, boleh la kot. RM 30, baju kurung biasa (tradisional). RM 35, baju kurung riau atau perkataan laennye pahang * Promote (^__^) *. Laen2 fesyen, tak payah tanye..aku tak tau. Heh. Aku singgah sebab nak ambik baju yg hantar 2 minggu lepas. Then, blah. Menapak lagi ke Parkwell. Beli barang yg mak pesan. Selesai. Malas ah nak pegi merayau ntah mane2. Terus aku pegi Stesen Bas. Terserempak ngan jiran kat atas rumah. Rina ngan Bro dia, Felix. Balik same2.


Ok la, setakat ni je. Nak stop dah. Selamat Malam Semua.

2 comments:

Aimi Liyana said...

err, memang tajuk entry patah hati xde dlm cerita ek.?? heee, sibuk je ni..

NURUL FARHANA said...

takpe..
thanx sudi singgah..
cite ade, tp sikit je..xbleh cite bnyk2...hehe...
bese la patah ati kan, esok2 ok la..