Sunday, July 19, 2009

Dia Cakap..

"If kamu tidak mahu celcom broadband kamu ditarik balik, sila tido awal. Ok".


Dia itu, ayah la. Huhuu.


Amaran, peringatan or maybe pesanan itu diluahkan sebab aku selalu sangat tido lambat. Online punya pasal la ni. Sudah, tak online pun aku memang suka tido lambat. Hobi kot. Haha. Kecuali la kalau terlalu letih, barulah tido awal sampai tak ingat dunia. Huhuu. So, sekarang ni kena belajar2 la tido awal sikit. Sebelum jam 1 pagi. Ayah bukan ape, dia cuma taknak aku susah bangun pagi & mengantuk time keje. Itu je. Maka, nak kena tido awal la ni ek....? Huhuu. Lagi mau tanya.


p/s : Tak rela celcom broadband ini ditarik balik. Huhu.

2 comments:

nur said...

haha...kesian kak ana..tpaksa purak2 tidur awl la ni...kikiki

ANA FARHANA said...

syhhh...diam2... =p