Sunday, July 19, 2009

Chocolate..

Mood hari ini adalah Chocolate. Hahaa.


Ketibaan adikku dari Labuan pagi ini, disertakan dengan buah tangan yang berupa coklat. So many type of coklat la (maklum sahaja, coklat2 kat Labuan sume murah2..lebih kurang macam Langkawi jugak). Maka banyak benar la aku makan coklat ari ni. Macam ari esok takde je kan. Huhu.


Ape nama coklat2 tu, aku tak peduli sangat. Yang aku tau cuma Cadbury ngan Kinder Bueno je. Memang besh la.... Thank sis, sanggup berabis duit belikan kami coklat (tapi mintak ganti balik nanti gaji. Huhuu. Ok).


Ok la. Sebenarnya tak tau nak taip ape lagi ni. Macam tak best je entry pasal coklat ni kan. Aku punya excited dapat coklat, macam pulak orang lain tak pernah makan coklat kan. Huhuu. Mereka tak heran pun. Aku je lebih2. Hehe.


p/s : Gambar takde, malas nak snap. Jadi, cite ni tak bleh la percaya 100%. =p

2 comments:

nur said...

mintak cukelat.....hihih

ANA FARHANA said...

ahaa..lmbt...da abes la...
next time ya... =]