Thursday, November 08, 2012

Contest I Choose To Wear Hijab

Assalamu'alaikum w.b.t. Selamat malam semua. Salam malam jumaat.

Haa...tengok tajuk kat atas tuu.. ^____~

Okey, hai Salwa Ismail ^____^ Saya join contest awak ni. Salam perkenalan. Saya terbaca pasal contest awak ni melalui blog fatin diana.

Saya pernah join sekali je kot dulu contest berkaitan gambar jugak..boleh tengok kat SINI. tapii tak menang pun. Haha. Okey, kali ni, nak try lagi sekali laa. lagipun, tajuk contest sangat sangat la menarik. Hadiah hadiah yang ditawarkan pun sangat laaa menarik jugak ^____^ dannn, bagi saya..contest ni menarik sebab kite boleh share cara seseorang tu pakai tudung, berhijab. Maklum la, banyak sangat cara pemakaian tudung sekarang ni, macam macam style ade. Maybe, daripada contest ni, ade mana mana kaum kite yang belum lagi bertudung tu, tiba tiba terbuka pintu hati untuk bertudung dan terus kekal bertudung. Insyaallah. Aamiin.

Oh. Sorry Salwa, panjang pulak intro. Hee ^____~

Okey, bagi sape sape yang berminat nak join contest ni, boleh laa singgah ke blog Salwa ye. Klik banner kat bawah.




Antara hadiah hadiah yang ditawarkan oleh pemilik blog / contest ;


1st prize
RM50
Maxi skirt 
Bawal plain 
Review blog


2nd prize
RM30
Maxi skirt 
Review blog


3rd prize
RM20
Bawal plain 
Review blog


3 saguhati

Bawal plain (sehelai setiap seorang)
Review blog

Dan...........tarikh tutup contest ni ialah pada 7 Disember 2012. Sebulan je. Haaa..cepat cepat la join.

Syarat syaratnya mudah je..

Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas

Letak gambar yang korang pertaruhkan

Okey Salwa, ni gambar yang saya pertaruhkan. Lebih takpe kan...hee..





# Rupa paras bukanlah ukuran untuk menentukan sama ada seseorang itu cantik atau tidak. Tetapi, ukurlah HATINYA. Cantik hatinya, cantiklah orangnya ^____~

10 comments:

Salwa Ismail said...

Thanks sebab join! :D

Amalia said...

dari contest yang sama :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

CikMai said...

mai pun join contest nie:) hihi goodluck awak.

http://missobsesi.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

♥ Miss Hearty ♥ said...

nice dear ! gud luck..kite pon join =)
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Nurul Farhana ♥ said...

salwa - sme2 awk :)

amalia - insyaallah, ari tu dh singgah..hee..nnt sy singgah lg..okey.. :)

cik mai - untuk awk jg..gud luck :)

miss hearty - gud luck jgk awk.. :)

MomoiBH said...

dari contest yg sama.dh follow awak :)
http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Cik Amal said...

good luck dear
done follow sini

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Ƞurul Ƨyafiqah said...

cantik akak ! good luck eh ? from same contest, kome-komen lah ye :3 heee

http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Dianaa said...

dari contest yg sama,
good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

jemput join giveaway dari FD ye ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html