Saturday, April 10, 2010

Top Blogger 2010 ???

Assalamualaikum.

Selamat malam. Sekali lagi, aku diserang flu. Dah tiga minggu berturut-turut. Dah telan panadol 2 biji. Masih lagi tak hilang, aku telan lagi ubat selesema sebiji-yang-sebenarnya-aku-pun-tak-pasti-betul-ke-tu-ubat-selesema * Kalo tiba² pengsan nanti, nasib kau la ye. pandai² je (T___T) *

Aku alah ngan debu-debu bagai ni. Dan memang jenis yang senang nak kena selesema, selalu sangat. Tapi kali ni, teruk betul rasanya. Terbersin-bersin, tersedut-sedut hingus. Oh. Bila la nak hilang ni. Tadi pagi, kemas² rumah sikit..bukan banyak pun..tak sangka pulak boleh kena flu sampai macam ni. Huhuu.

Erk. Stop. Sebenarnya, bukan nak story pasal flu pun. Hm..aku buat entri ni sebab nak ucap terima kasih banyak² kat Mr. Serol-Nizam. Kenapa nak ucap terima kasih kat dia? Sebab....dia bagi aku award ni,








Terima kasih banyak² ok. Ni award pertama yang aku dapat sejak berblog ni. Agak terharu la sikit. Sebab blog aku tak best pun, banyak merepek merapu je, tapi masih ade jugak yang suka. Huhuu. Thanks (^___^). Aku simpan je la dulu award ni kot, tak tau lagi nak bagi kat siapa. Maybe next time, ok.

Ok la, setakat ni je dulu. Hingus nak keluar dah ni. Hohoo. Sungguh geli-geli. Haish. Tak sopan betul ah budak ni. Take care (~___~)

6 comments:

nursarah said...

hehe, ada award macam ABP lak ek, huuu

Nurul Farhana said...

huhu...

ABP jadi Anugerah Blog Popular (biar tak popular pun) =p

╚► capital S hana ◄╗ said...

heheh ,
erk..
mne award sy yg ni ye.
mkhluk plnet plutok suda curik !

Hasrol Nizam said...

sama2..
makan ubat banyak2 baru cepat sembuh kot?haha

Nurul Farhana said...

capital shana ~ hilang ke? huhuu..

nizam ~ ye la, mkn ubt bnyk² mmg cpt sembuh..tp ngantok tak boleh nak tahan...haha..

kodok hijau the ghost writer said...

dah elok selsema ke?