Monday, March 15, 2010

Seseorang Telah Men'TAG' saya, Siapakah Beliau?

Assalamualaikum.

Selamat pagi semua, sebab dah nak masuk pukul 1 pagi pun * Tadi balik keje, lepak depan tv ngan adik² layan cite King Kong. Padahal hari tu dah tengok. Aku pun tak faham kenapa kena tengok lagi sekali. Hahaa. Sengal. Jadi, sekarang baru terhegeh-hegeh nak online T___T sah² la ni tido lewat lagi ni malam. Haish *.

Ok. Seseorang Telah Men'TAG' saya, Siapakah Beliau? * Tajuk tak boleh nak blah. Huhu *. Beliau adalah Mr. Fariz Danial a.k.a FD ( Sesi perkenalan telah bermula di Geng Blogger~GB ). Sebenarnye, aku nak start jawab ni dari semalam lagi. Tapi, baru je taip separuh..then aku dah start landing dah, mengantuk la. Tak boleh tahan. Sorry ek FD, sekarang baru ade masa nak jawab * Aiseh. Macam pulak nak balas surat cinta. Hahaa *

Ok la, tak nak buang masa lagi..aku jawab sekarang.

1.You have to print screen wallpaper you are using right now






2) Tell us why you like this wallpaper

Wallpaper ni sebenarnya download dari internet, lupa dah download dari sape * Title dia Top March Wallpaper kot *. Suka wallpaper ni sebab kaler dia yang agak gelap, tapi dalam masa yang sama..nampak colourful. Then, suka sebab wallpaper ni simple je. Then..takde dah. Heh. Oh ye. FD, awak guna Vista kan. Saya still guna XP je..huhuu..

3) Tag 10 people

Ok. Ni aku lemah sikit. Aku tak tau nak tag sape. So, aku bermurah hati. Sape² rasa nak jawab tag ni, ok. Jawab ah. Tak payah malu². Silakan jawab. Huhuu.

6 comments:

saya_arief said...

saya malu untuk mengetag diri s'diri..
haha..
bosan btol ini malam..

Nurul Farhana said...

haha..jawab je la.. =]

kodok hijau the ghost writer said...

apa aku nak jawabbbbb

Nurul Farhana said...

tu...
tag tu..
jawab ah..huhuu

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

kenkadang tag ni boleh popularkan blog kita. pernah kena tag tapi tak jawab pun.hehe. adakah wan bersalah?

Nurul Farhana said...

hehe..tak kot..

ala, takpe..bile² pun boleh jawab..kalo ade mse free..kan ^__^