Tuesday, March 16, 2010

Keywords Lucu. Gelak Guling² * Nuffnang *

Assalamualaikum.

Hai hai. Entry ni mungkin pendek je, tapi kalo panjang jugak..tak tau la. Hahaa. Ntah la, tak tau la kenapa aku macam dah malas je nak taip menaip sekarang * Mood menaip sambil merepek aku pegi bercuti, ntah bila la diorang nak balik T___T *. Ok. Nampak tak tajuk kat atas tu. Nampak kan? Bagus. Itu yang aku nak story sekarang.

Semalam, aku login nuffnang. Jenguk² duit dah berapa, tengok pelawat ramai tak. Tengok lagi pelawat dari mana. Then, aku tengok kata kunci or keywords. Haha. Sumpah rasa nak gelak kuat². Tapi sebab dah malam, sunyi sepi..tak manis ah kau nak gelak kuat². Tak sopan langsung. Hohoo. Jadi aku gelak dalam hati je. Heh. Erk. Tak faham? Ok. Tengok gambar kat bawah, ape yang buat aku rasa nak gelak.




* Copy from My Nuffnang. Tak nampak? Sila klik untuk besarkan *



1 - Renungan patah hati

Apekah? Renungan patah hati. Langsung aku tak faham. Hohoo. Tapi sangat lucu. Adeh. Siapakah yang mentaip kata kunci itu. Memang la dalam blog aku ni ade entry pasal patah hati. Tapi, renungan patah hati itu langsung takde kaitan. Hohoo.

2 - Tips nak sombong dekat sekolah

Hahaa. Gelak guling². Tak boleh nak blah T___T . Kenapa seacrh kata kunci ini? Haish. Pelik. Adik ku sayang, tak baek ah sombong² ni. Tak dapat ape pun. Baek senyum je, buat baek je ngan sume orang, kawan²..cikgu². Dapat pahala tau. Sume orang pun senang, suke ngan kite kalo kite ni jenis tak kedekut nak senyum. Ok. Tak nak sombong² ye. Senyum sokmo! ^___^

3 - Nurul farhana model

Aiseh. Sejak bila ye aku jadi model ni? Jap nak fikir.. Hahah. Okeh. Takde, maen² je. Kat dunia ni, banyak je orang yang nama Nurul Farhana. Bukan aku sorang je. Jadi jangan perasan lebih² ye Cik Ana T___T . Cuma, sebab nama aku pun Nurul Farhana jugak, jadi tukang seacrh 'Nurul Farhana model' itu telah tersasar ke sini. Huhuu * Ade ek model nama Nurul Farhana? Apsal aku tak tau pun? Huh *

Ok la. Tu je nak cakap. Sekadar hiburan semata-mata. Jadi, takde ah blog aku ni bersawang sangat nanti. Hohoo. Jaga diri semua ^___^ Daa..

12 comments:

.khai. @ drcomot said...

ok la.. dari saya..
abang bob tak mandi la,
lucah2 pon ade..

Nurul Farhana said...

huhuu...

tu la pasal...

tp, yg tips nak jadi sombong kat sekolah tu mmg tak boleh nak blah...

tak faham, kenapa la dia nak jadi sombong..

Ariff Shah said...

ntahapehape. siap nak tips nak sombong kat sekolah. tak faham betul

e~car182 said...

haha!pelik!salah taip ke apa budak budak tu

meera^da cute..*_* said...

saye punye ade mama suke jubur...
xke peliks tuhhh..

giler la...

Alynn Notnot said...

pelik2 tol :))

kodok hijau the ghost writer said...

NF ..model di hati kodok..cewaahhh

aduka said...

'tips nak sombong dekat sekolah' tu lucu.. haha..

Nurul Farhana said...

AR ~ mungkin dia nak popular dgn cara sombong kot..haha..

ecar182 ~ sengaja dia tu.. ^__^

meera ~ uish. dasyatnye...

alynn ~ huhuu...

kodok ~ erk? aiseh..

aduka ~ yups...memang tak faham kenape dia nak jd sombong..konpius..

saya_arief said...

nurul farhana model yang xtahan tuh..haha..

enjelinajolipit said...

tak tahan tang tips nak sombong kat sekolah. gila advance bebudak zaman sekarang. pesen tak berupaya nak pikir cara nak sombong dengan semulajadi

:: g3n :: said...

hehe..
tip nak jadi sombong pun nak blajaq..huhu