Thursday, November 25, 2010

R . I . N . D . U ! ! ! ! !

4 ♥ Comments ♥ ♥ Links to this posts ♥

RINDU SANGAT...   T__________T

Hasya Sofia & Idlan Hakim

3 ♥ Comments ♥ ♥ Links to this posts ♥
Gambar : Hasya Sofia dan Idlan Hakim
Lokasi : Rumah mak saudara, Kg. Rhu Rendang, Marang, Terengganu Darul Iman
Tarikh : Sekitar November 2010
Jenis Kamera : Sony Ericsson Cyber-Shot K800i

Tuesday, November 23, 2010

Award from * hanyasekadarcontengan *

0 ♥ Comments ♥ ♥ Links to this posts ♥


Dapat award ni dari http://hanyasekadarcontengan.blogspot.com/. Thanks srikandi.aicha!

p/s : Sorry lambat publish, agak malas nak update blog. Thanks!

Cuti Semester Yang Boring. Boring. Boring

0 ♥ Comments ♥ ♥ Links to this posts ♥
Assalamualaikum w.b.t..

Salam malam rabu. Salam Aidiladha..sempat lagi. Fuhh.. Lame gile aku tak update blog! Lame tinggalkan dunia blog ni * Takde ah lame sangat pun. Huhuu *, aku jadi malas nak coret ape-ape. Sekarang ni, cuti sem. Ade la dalam sebulan. Aku?? Balik kampung je, kat rumah Mak Saudara kat Terengganu terchenta ni ^______^. Raye Aidiladha hari tu pun raye kat sini je * Without family terchenta..just with my brother, saudara mara. Rindu la kat mak, ayah, adik-adik yang jauh nun di Tawau, Sabah. Wuu wuuu T______T *. Eh ehh. Lupe, adik aku yang study kat UUM pun tak balik jugak, dia beraye kat Kedah je.. Hmm..

Haih. Walaupun lame tak update blog, aku tetap jugak gigih blogwalking sana sini. Dah memang hobi-tak-boleh-nak-blah T______T . Tengok blogger laen taip story panjang-panjang, teringin jugak aku nak update blog usang aku ni. Teringin nak merepek kot. HAHA. So, bagi menaikkan balik semangat aku untuk berblogging ni.. Maka, aku ubahsuai la sikit blog aku ni. Tukar background, layout, header pun aku buang terus..malas nak letak. Dan, ni la hasilnye ^_______^ Putih suci bersih lagi murni. Huhuu.

OK. Setakat ni je la dulu kot. Nanti rajin-rajin aku update lagi. Tataa ^_______^