Sunday, August 16, 2009

Picture Again..?

Hola.. Selamat Malam Malaysia! (-_-)

Ok. Direct to the point la. Aku ni macam malas je sekarang nak mencoret, menconteng arang di muka blog tak boleh blah yang berwarna coklat ni. Tapi semacam ketagih pulak nak post something. Hahaa. Ape ke hal? (T_T)

Nak menaip panjang2, so lazy. Tapi mengedit picture rajinnya lelebih. Tak payah orang suruh pun, dah pandai2 sesuka ati p edit. Picture sendiri pulak tu. Huhuu. Ok ok. Sory la kat sesape yang ade follow blog aku ni. Blog aku ni dah macam pameran gambar je kan. Entry tak banyak, gambar je berselerak di sana sini. Haha. Aku memang =] . Maybe korang2 pun dah macam ade rasa menyampah je nak jenguk blog aku ni kan. Kan? Tapi, kadang2 rasa semacam nak jenguk jugak kan. Huhuu. Ah ana, perasan pulak ko ye (T_T)

Sory k. Dah memang hobi semulajadi. Aku memang suka sangat. Sangat suka. Edit2 picture nih. Ok. Tak tau la ape aku membebel nih (sebelum korang cakap, baik la aku cakap dulu kan). Dan sebelum aku terus mengarut tak pasal2, 24 jam tak berhenti2, macam malam nih takkan berakhir, dan esok takkan datang. Haha. Baik la aku stop sekarang. Ok. =p Sebenarnya nak post gambar je ni. Hahaa. Muka yang tak boleh blah. Again? Ok. AGAIN.


Yang ni tak tau ape pasal. Mungkin tengah berangan sedang bersanding ngan anak raja. Haha. Ade ati ke?

Kenapa senyum? Sebab, senyum itu 1 sedekah. Haha. Cakap je la kalau kau dah takde modal nak cakap ape. (T_T)

Ok. Last picture. Tak banyak pun. Tak sempat pun korang nak rasa bosan, menyampah kan? Kan? Hahaa. Nih picture 2,3 ari lalu. Berhampiran Library. Sebenarnya dah nak balik rumah. Tapi memandangkan aku nih sedikit malas kalau nak tumpang2 orang selalu, jadi aku mengambil risiko untuk balik ngan ayah je. Ceh, ambik risiko tu..macam ayah kau ni makan orang je, sampai nak kena ambik risiko kalau nak balik ngan dia. Hahaa. Not funny ok. Kenapa aku kena ambik risiko? Sebab, ayah aku ni terlebih rajin sikit. Orang lain pukul 4.30 - 5.00 petang dah blah dah dari opis tu..Dia masih lagi kat pejabat dia, buat ape ntah. Huhuu. Tapi takpe, aku nih kan jenis yang tak berapa nak kesah (eleh, ye ke tak kisah?). Jadi menunggu je la sampai pukul 5.30 petang (kebiasaannya dia akan keluar pada waktu ini). Panjangnya cite ni, sebenarnya aku cuma nak cakap pasal kejadian gambar kat atas ni je. Huhuu. Gambar ini di snap ketika keboringan menunggu ayah yang belum nampak batang idung. Itu je. (T_T)


Ok la. Dah mengantuk ni. Seperti biasa, takde ape pun yang penting dalam entry ni. Sesuka ati aku je nak post. Then cakap, membebel, mencoret ke ape ntah yang mengarut2. Huhuu. Hobi. (T_T)

p/s : Selamat Malam Semua. Berjumpa lagi di lain waktu. (-_-)

2 comments:

syariful bahri said...

lam bebanyak gambar an,
satu gambar aku pown xde..
haha~
gurau je...
mane post sal birthday nye..?

ANA FARHANA said...

nnt la,time blk trgnu nnt ambik gmbr bnyk2..nnt leh la wt pameran kat cni..huhuu..

xsmgt la nk post sal b'day..
ari 2,kje bnyk..bz..dh 2 mood bos xmolek,asyik kne mrh je..huuu..(T_T)

bljr molek...