Saturday, July 17, 2010

Idul Masa'un. Aku kini?

3 ♥ Comments ♥ ♥ Links to this posts ♥
Assalamualaikum.. Idul Masa'un..

Hai.. Rindunya nak blogging macam selalu. Huhuu. Tapi, bila dah online.. Tak tau pulak nak story pasal ape. Huh.. I'm blurrrr (T___T) 

Okey. Meh sini aku story sikit..... Sikit je. Banyak-banyak aku malas. Hm.. Suasana kehidupan aku kat kolej ngan hostel? Setakat ni dah sebulan lebih aku kat sini, alhamdulillah. Aku rasa, aku happy je. Kalau ade masalah pun, takde ah rumit sangat. Insya'allah boleh settle. Pandai-pandai la aku usahakan. 

Member-member baru pun, semua best-best. Tapi banyak adik-adik la.. Kami serasi, cuma jiwa je tak berapa nak sama. Huhuu. Maklumlah, aku kan dah tua sikit.. Diorang semua muda-muda lagi..kebanyakannya lepasan SPM. Otak masing-masing fresh lagi.

Study? Alhamdulillah. Setakat ni semua okey, cuma ade la 1, 2 subjek lagi yang aku kena study betul-betul. Tak berapa nak masuk sangat. Huhuu. Tapi, seriously.. Aku memang tak jangka.. Aku boleh jatuh hati ngan subjek Kimia Inorganik. Padahal sebelum ni, time SPM dulu..aku lemah sangat-sangat ngan subjek kimia ni. Hahaa.

Erk. Aku dah malas nak taip, boleh? Macam skema giler je ayat-ayat aku kali ni. Huhuu. Lama tak tulis-tulis, merepek bagai...cara tulis pun macam budak SPM nak buat karangan. Haih. Tak suke ah.

Next time la aku sambung, jap lagi aku nak pegi mandi. Sejak duduk sini, time malam je baru aku jumpa nasi. Siang-siang malas nak makan nasi. Hahaa * Tak sabar nak makan nasi! Lapar (T___T) *

Thursday, July 01, 2010

Satu Haribulan Tujuh, Tahun Dua Ribu Sepuluh

3 ♥ Comments ♥ ♥ Links to this posts ♥
Assalamualaikum..

Hari ni, cukup sebulan kot aku tak update blog..huhu. Lame tak tulis blog, aku hilang punca nak tulis ape. Kalo ikutkan hati, memang banyak giler story nak tulis. Memang giler² punye banyak. Tapi takpe ah, aku simpan je la buat pekasam. Haha. Masa tak mengizinkan. Aku malas nak story banyak², sebab korang pun dah tau kan apsal aku tibe² sepi seribu bahasa. Tak tau?? Bace je ah post² sebelum ni. Aku kat sini, cc jauh giler. Laptop pun aku takde lagi. Jadi, jangan ah korang gatal² mulut persoalkan apsal aku lame hilang. Tolong la...huhuu...

Sumpah, aku rindu giler nak berblog macam selalu. Semoga jumpa lagi. Bubye.... (T____T)